دکتر رضا حاجی محمدی فریمانی

استادیار

تحصیلات آکادمیک

 دانشگاه فردوسی مشهد

دکترا علوم و صنایع غذایی - میکروبیولوژی مواد غذایی , از 1390 تا 1394

 دانشگاه فردوسی مشهد

کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی (پایان نامه: بهینه¬یابی فرمولاسیون پنیر پیتزای پروسس با تاکید بر خواص رئولوژیکی) , از 1384 تا 1387

 دانشگاه فردوسی مشهد

کارشناسی علوم و صنایع غذایی , از 1377 تا 1382

دوره ها

 فرصت مطالعاتی در موسسه تحقیقات لبنی آستوریاس (اسپانیا) IPLA_CSIC

رساله دکترا 2015_2014

 آزمونهای میکروبیولوژی کمپوت، کنسرو و رب گوجه فرنگی

شماره استانداردهای ملی 376_2326 114502_1390/6/31

 آزمونهای تخصصی زعفران

استانداردهای ملی 1_259 و 2_259 93299_ 1390/2/13

 آزمونهای میکروبیولوژی زعفران

استاندارد ملی 5689 114502_ 1390/6/31

 آزمونهای فیزیکوشیمیایی زعفران

استاندارد ملی 1_259 و 1_259 93299_ 1390/2/13

 آزمونهای فیزیکوشیمیایی فرآورده های لبنی

استانداردهای ملی موجود 93299_ 1390/2/13

 آزمونهای فیزیکوشیمیایی انواع آرد، ماکارونی، رشته آش، انوع فرآورده های آردی (کیک، کلوچه، بیسکوییت، ویفر، شیرینی، آردی و ...)، چیپس و بلغور پف کرده

استانداردهای ملی موجود 114502_ 1390/6/31

 آزمونهای میکروبیولوژی گلاب، عرقیات گیاهی و آب معدنی

استانداردهای ملی 3270_3545_4403 25207_ 1392/6/31

 ICDL

دوره های آموزشی ضمن خدمت دانشگاه فردوسی مشهد 1388

تجربیات

 عضو شورای تغذیه دانشگاه

دانشگاه فردوسی مشهد, از 1385 تا 1390

 مستندسازی و بهبود فرآیندهای اصلی و کلیدی دانشگاه

دانشگاه فردوسی مشهد, معاونت طرح و برنامه، اداره تغذیه, از 1385 تا 1390

 طراحی آشپزخانه مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد و تدوین الزامات بهداشتی و فنی آن

دانشگاه فردوسی مشهد, معاونت دانشجویی، اداره تغذیه, از 1389 تا 1389

فایل ها

 زبان تخصصی صنایع غذایی ( ارسال فایل )

 میکروبیولوژی مواد غذایی ( ارسال فایل )

  1. عوامل موثر بر رشد میکروب ها

 آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی 2 ( ارسال فایل )

  1. آزمایشات بیوشیمیایی خانواده انتروباکتریاسه

 Workshop ( ارسال فایل )

  1. کارگاه فرمولاسیون مواد غذایی
    ارائه شده در تاریخ 5 دی ماه 1395

علاقمندی ها

 نقاشی و خطاطی

زبان ها

انگلیسی

مسلط

سازمان ها

 اداره تغذیه دانشگاه فردوسی مشهد

مسئول کنترل کیفیت, از 1385 تا 1390

طرح های تحقیقاتی

 تولید پنیر پیتزا با استفاده از منابع مختلف چربی و بررسی خواص رئولوژیکی، بافت، میزان پس دادن روغن و خواص حسی

همکار اصلی, از 1386 تا 1387

 بررسی ساختار شیمیایی و اثر ضدمیکروبی اسانس روغن استخراج شده از صمغ بنه (Pistachio atlantica)

همکار اصلی, از 1390 تا 1391

انتشارات

کتاب ها

1. , فناوري سردخانه و انبارهاي مواد غذايي

ترجمان خرد, 1390

2. رضا حاجی محمدی فریمانی آیدا خدابنده بایگی, تغذیه و ارزش تغذیه ای غذاهای ایرانی

دانشگاه فردوسی مشهد, دانشگاه فردوسی مشهد, 1390

مقاله های مجله

1. Hajimohammadi Farimani, R., Habibi Najafi, M.B., Fazly Bazzaz, B.S., Edalatian, M.R., Bahrami, A.R., Flórez, A.B., Mayo, B., Identification, typing and functional characterization of dominant lactic acid bacteria strains from Iranian traditional yoghurt

European Food Research and Technology, 242, 517-526, 2015
DOI:10.1007/s00217-015-2562-3

2. Habibi Najafi, M.B., Hajimohamadi Farimani, R., Tavakoli, J., and Madayeni, S., GC_MS Analysis and antimicrobial activity of the essential oil of trunk exudates of Pistacia atlantica var. mutica

Chemistry of Natural Compounds, 50, 2, 378_376, 2014

3. حاجی¬محمدی فریمانی، ر. حبیبی نجفی، م.ب. فضلی بزاز، ب.ص. عدالتیان، م.ر. بهرامی، ا.ر., شناسايي باكتري هاي اسيد لاكتيك جدا شده از ماست هاي سنتي عشاير خراسان رضوي

علوم و صنایع غذایی, 14, 63, 41-50, 0

4. حبیبی نجفی، م.ب. حاجی محمدی فریمانی، ر. میری، م.ا., تاثیر جایگزینی چربی شیر با روغنهای گیاهی بر خواص فیزیکوشیمیایی پنیر پیتزای پروسس

علوم و صنایع غذایی, 8, (2) 32, 91 تا 99, 0

5. حاجی محمدی فریمانی، ر. حبیبی نجفی، م.ب. رضوی، م.ع., بهینه یابی فرمولاسیون پنیر پیتزای پروسس با استفاده از طرح آزمایشی مخلوط محدود شده

علوم و صنایع غذایی, 7, 4, 23 - 11, 0

مقاله های کنفرانس

1. رضا حاجی محمدی فریمانی، هما مقیمی، نجمه حسینی, بررسی خصوصیت پس دادن روغن در انواع پنیر پیتزا و پروسس

هجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران, پارک علم و فناوری خراسان. مشهد, 1387
مقاله به صورت سخنرانی ارائه شد.

2. , اجرای اصول GMP و HACCP در فرآوری پسته

اولین همایش ملی فرآوری و بسته بندی پسته, دانشگاه فردوسی مشهد, 1386
مقاله به صورت پوستر ارائه شد.

3. , ارزیابی قابلیت کشش پذیری پنیر پیتزا به روش حلقه و گلوله

هفدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران, دانشگاه ارومیه, 1386
مقاله به صورت پوستر ارائه شد.

4. , مقایسه روش تولید پنیر پیتزا در ایران و جهان و بررسی مشکلات تولید و ارائه راهکارها

دومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی, دانشگاه صنعتی اصفهان, 1385
مقاله به صورت پوستر ارائه شد.

دروس

دروس ترم جاری

 میکروبیولوژی (کارشناسی)

ارائه در دو ترم پاییز و بهار

 میکروبیولوژی مواد غذایی یک (کارشناسی)

ارائه در ترم پاییز

 زبان انگلیسی تخصصی (کارشناسی)

ارائه در ترم پاییز

دروس ترم های گذشته

 میکروبیولوژی مواد غذایی دو (کارشناسی)

ارائه در ترم بهار

 تخمیر مواد غذایی (کارشناسی)

ارائه در ترم بهار

 بهداشت مواد غذایی (کارشناسی)

ارائه در ترم بهار

دانشجویان

کارشناسی ارشد

دانشجویان جاری

 لیلا نصرت آبادی

شناسایی فلور میکروبی خرما, دانشگاه شهید باهنر کرمان
استاد راهنما
دانشجویان قبلی

 منذر دانش

مطالعه اثر صمغ دانه مرو بر ریزساختار، خصوصیات ذوبی و رئولوژیکی پنیر پروسس مُدل, 1392, دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری - دانشکده کشاورزی
استاد مشاور

 حسن آمارلویی

اثر افزودن نمک‌های امولسیون کننده پلی‌فسفات سدیم و تری‌سیترات سدیم بر خواص فیزیکوشیمیایی، عملکردی و رئولوژیکی پنیر پیتزای پروسس, 1393, دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان - دانشکده منابع طبیعی گرگان
استاد مشاور

برنامه های کلاسی

 آزمایشگاه میکروبیولوژی عمومی

- شنبه 08:00 تا 11:30

 میکروبیولوژی عمومی

- دوشنبه 07:30 تا 09:30
دانشکده کشاورزی (Q3)

 آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی 2

- دوشنبه 09:30 تا 11:30

 زبان تخصصی

- دوشنبه 11:30 تا 13:30
دانشکده دامپزشکی (V39

 تولید محصولات کشاورزی

- سه شنبه 15:30 تا 16:30
دانشکده علوم (G122)

 میکروبیولوژی مواد غذایی 2

- چهارشنبه 07:30 تا 09:30
دانشکده علوم (E119)

 آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی 2

- چهارشنبه 09:30 تا 11:30

 تولید محصولات کشاورزی

- چهارشنبه 11:30 تا 13:30
دانشکده علوم (G123)